Gældende fra 19/4-2024

1. Introduktion

Varme & Energi ApS (CVR 33865821), med adresse Hovvej 28, 3060 Espergærde (“vi”, “os”, “vores”), er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan vi behandler personoplysninger, vi indsamler fra dig, eller som du giver os.

2. Personoplysninger, vi indsamler

Vi kan indsamle og behandle følgende oplysninger om dig:

3. Hvordan vi bruger dine oplysninger

Dine oplysninger bruges til at:

4. Opbevaring af dine oplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for de formål, de er indsamlet til, eller som påkrævet i henhold til lov.

5. Sikkerhed

Vi har implementeret passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine oplysninger mod uautoriseret adgang, ændring, videregivelse eller destruktion.

6. Dine rettigheder

Du har ret til at anmode om adgang til, rettelse eller sletning af dine personoplysninger. Du kan også begrænse eller gøre indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger. Kontakt os på indsigelse@varme-energi.dk, hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder.

7. Ændringer til privatlivspolitikken

Vi kan lejlighedsvis opdatere denne privatlivspolitik. Nye versioner vil blive lagt på vores hjemmeside. Vi anbefaler, at du regelmæssigt besøger siden for at holde dig opdateret om eventuelle ændringer.

8. Kontakt

Hvis du har spørgsmål om denne privatlivspolitik eller vores behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70605353 eller e-mail indsigelse@varme-energi.dk.

HER FINDER DU OS

Charlottenlund (Lager)
Ordrupvej 35 C
2920 Charlottenlund

Helsingør (Lager)
​Murergade 5 B
3000 Helsingør

Espergærde (Administration & Hovedkontor)
Hovvej 28
3060 Espergærde
Find vej

Hørsholm (Lager)
Erantisvej 12
2970 Hørsholm​